Over ons

Joke Kamers is al meer dan 25 jaar actief in het verhuren van kamers. Tegenwoordig heeft Joke Kamers anders dan 20 jaar geleden, zich alleen geconcentreerd in het verhuren van kamers in het centrum van de Zilverstad Schoonhoven. Met goede busverbindingen ruim 20 kilometer af Rotterdam en ruim 15 kilometer af Gouda. In dit pand wat gevestigd is in de Koestraat was voorheen een sportschool gevestigd op de beganegrond, ongeveer vanaf 2006 is deze opgeheven om plaats te maken voor wat extra kamers.

Op dit moment zijn er 13 kamers gevestigd in het desbetreffende pand, al onze kamers hebben een gecertificeerd brandalarm systeem met automatische doormelding naar centrale met name de kamers op de beganegrond totaal 7 stuks vari�rend van 16 t/m 22 m2 hebben allen een zelfstandige keuken compleet met koelkast, gaskooktoestel en wasemkap.

Op de eerste verdieping zijn 4 kamers gevestigd vari�rend van 16 t/m 18 vierkantenmeter met een gezamenlijke keuken voor 4 personen.

Op de tweede verdieping zijn twee kamers gevestigd deze kamers hebben als extra een VIDE waar een slaapruimte is gecre�erd, deze kamers zijn ongeveer 25 m2 groot.

In dit gezellige pand wat 10 minuten lopen is naar Vakschool 5 min. lopen naar busstation en 5 min. naar Veerpont en waar zowel studenten � alleenstaande � werkende (jongeren) gehuisvest zijn is het goed toeven, al onze kamers hebben beveiligd draadloos internet wat geactiveerd wordt door het toevoegen van uw Mac adres van de computer die u bij Jokekamers gaat gebruiken.

Ook is het bij ons geen enkel probleem om je in te laten schrijven bij de gemeente Schoonhoven, dit is trouwens wanneer u langer dan vier weken op een en hetzelfde adres woont verplicht.

Alle prijzen van de kamers zijn inclusief huisvuil, gas, water, elektra, internet en sommige met stoffering.
Wilt u meer weten?

Tel :0645605251
Of :0645605235
info@jokekamers.nl Of vult u de nieuwsbrief in en wij houden u op de hoogte.